کارگاه حقوق مهندسی دوشنبه مورخ ۱۶ اسفند ماه ۱۳۹۵ تحت عنوان «بیمه در‍ پروژه های عمرانی و ساختمانی» با همکاری انجمن های علمی حقوق و عمران با سخنرانی دکتر عباس برزویی عضو هیات علمی گروه حقوق در تالار همایش دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید .
در این کارگاه که با استقبال چشمگیر دانشجویان و اساتید حقوق و عمران مواجه شد، دکتر برزویی ضمن شاره به اتفاق میمون و مبارک همکاری گروه حقوق و عمران در جهت رفع خلا فنی و حقوقی موجود در پروژه های پیمانکاری و ساختمانی در کشور به سابقه ی بیمه در ایران و نهایتا بیمه در پروژه های عمرانی ور ساختمانی پرداخته وضمن تقسیم پروژه های پیمانکاری به سه دسته ی عمرانی‌ْ ، غیرعمرانی و غیرعمرانی با شرایط خاص، ‌میزان و نحوه ی محاسبه حق بیمه در این پروژه ها برحسب شمولیت نوع پروژه در مقررات تامین اجتماعی را مورد بررسی قرار داده و حسب مقررات موضوعه به ویژه قانون کار وتامین اجتماعی، تفاوت های پروژه های ساختمانی تحت عنوان رابطه ی کارگری-کارفرمایی باپروژه های پیمانکاری را تشریح نمودند. این جلسه با پرسش و پاسخ حاضران در جلسه در ساعت ۱۴ خاتمه یافت.