فهرست متقاضیان دعوت شده به مصاحبه حضوری مقطع دکتری استعدادهای درخشان و نتایج اولیه پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد در وب سایت دفتر استعدادهای درخشان اعلام شد.

متقاضیان جهت مشاهده نتایج به سایت این دفتر به نشانی   http://www.hsu.ac.ir/talent  مراجعه فرمایند.

زمان مصاحبه متقاضیان دکتری بدون آزمون (استعداد درخشان)

1 شه بخش مجبور آزاده ۲۶ زبان و ادبیات عربی دوشنبه ۱۲ تیر ساعت اداری ۰۵۱-۴۴۰۱۳۰۷۱
2 حیدرآبادی محبوبه ۹۲۱۶۳۹۹۹۶ زبان و ادبیات عربی دوشنبه ۱۲ تیر ساعت اداری ۰۵۱-۴۴۰۱۳۰۷۱
3 نیسی ایاد ۱۹۸۰۲۳۷۱۳۱ زبان و ادبیات عربی دوشنبه ۱۲ تیر ساعت اداری ۰۵۱-۴۴۰۱۳۰۷۱
  • در این مرحله نیازی به واریز وجه نمی باشد و صرفا متقاضیانی که در مصاحبه برگزیده شوند، پذیرفته نهایی تلقی شده و مبلغ مذکور در فراخوان را باید پرداخت نمایند.
  •  از طرف گروه مربوطه باید با شما تماس گرفته شده و دعوت به مصاحبه شده باشید.
  • اصل کلیه مدارک ، مقالات و پایان نامه و … را روز مصاحبه به همراه داشته باشید.

اسامی اولیه متقاضیان ادامه تحصیل بدون آزمون (استعداد درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد

اهرون رمضانی علی ۸۵۰۱۳۸۰۴۳ تاریخ (تاریخ تشیع)
فاطمی لیلی ۵۲۲۰۱۴۷۸۰۳ فقه و مبانی حقوق اسلامی
حسین پور طوسی پرهام ۹۲۳۰۹۰۳۶۳ حقوق خصوصی
ارباب مریم ۷۸۰۵۹۴۵۷۶ حقوق خصوصی
نیکخواه زینب ۱۲ حقوق خصوصی
کوه دو فاطمه ۴۷۹ زبان و ادبیات عربی
قائم پناه تاج آبادی بتول ۳۰۸۰۰۲۵۶۵۲ فلسفه و حکمت اسلامی
احمدی فاطمه ۷۸۰۲۷۶۵۱۵ فلسفه و حکمت اسلامی

اسامی اعلام شده غیرقطعی است و امکان تغییر وجود دارد، لذا متقاضیان تا تاریخ سه شنبه ۹۶/۰۳/۳۰  فرصت دارند هرگونه اعتراض احتمالی خود را به صورت اینترنتی و در همین بخش مطرح و پیگیری نمایند. بدیهی است هرگونه اعتراض پس از تاریخ فوق بررسی نخواهد شد.

فرم اعتراض به نتایج کارشناسی ارشد(استعداد درخشان)

پس از نهایی شدن اسامی، از تاریخ شنبه ۹۶/۰۴/۰۳ لغایت شنبه ۹۶/۰۴/۱۰ فرصت دارید مبلغ ۷۰۰۰۰۰ ریال را به شماره حساب ۷۸۷۴۵۱۷۵۵۴به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری نزد بانک تجارت (قابل واریز از تمامیی شعبه ها) واریز نمایید و مدارک زیر را به دفتر استعداد درخشان دانشگاه حکیم سبزواری (دانشکده فنی اتاق ۲۰۵) به صورت حضوری تحویل نمایید. عدم واریز وجه و تحویل مدارک در بازه تعیین شده به منزله انصراف تلقی خواهد شد.

مدارک لازم:

• اصل فیش واریزی
  • فرم صلاحیت عمومی (پس از دانلود، تکمیل و امضاء شده باشد)
  • یک قطعه عکس ۴×۳
  • تصویر کلیه صفحات شناسنامه
  • تصویر پشت و رو کارت ملی

افرادی که در تاریخ فوق امکان مراجعه حضوری را نداشته باشند می توانند مدارک فوق را به نشانی :خراسان رضوی – سبزوار – توحید شهر- دانشگاه حکیم سبزواری- دانشکده فنی اتاق ۲۰۵ از طریق پست ارسال نمایند.

دانلود فرم صلاحیت عمومی(تا تاریخ تعیین شده غیر فعال است)