کارگاه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی در روز یکشنبه مورخ 10/10/1396 در تالار اسرار دانشکدۀ الهیات و معارف اسلامی برگزار شد. این کارگاه توسط گروه حقوق و با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و با سخنرانی دکتر عباس بزوئی و دکتر مجید صادق نژاد نائینی (اعضای هیأت علمی گروه حقوق) برگزار گردید. این جلسه که با حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان برگزار گردید حدودا دو ساعت به طول انجامید. در ابتدا دکتر برزوئی و سپس دکتر صادق نژاد به بیان نکاتی در خصوص موضوع سرقت علمی و تخلفات پژوهشی پرداختند و مقررات مربوط به این حوزه را نقد و بررسی نمودند و در ادامه نیز پرسش و پاسخ که البته بیشتر در خصوص مصادیق تخلفات پژوهشی بود، صورت گرفت. قوانین و مقرراتی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفتند عباتند از:

• قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثا علمی مصوب 1396
  • قانون مقررات انتظامی هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و تحقیقاتی کشور مصوب 1364
  • قانون حمایت از حقوق مولفان و مصنفان و هنرمندان مصوب 1348
  • دستورالعمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی مصوب 1393 که مصادیق تخلفات پژوهشی به تفصیل در آن ذکر شده است.
  • قانون مطبوعات مصوب 1364
  • آیین نامه دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت مصوب رهبری.