🔹هیات عالی رتبه دانشگاه کوفه عراق با هدف گسترش فعالیت های علمی و آموزشی به دانشگاه حکیم سبزواری سفر خواهند کرد.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری، هیات عالی رتبه 5نفره شامل مسئولان و اساتید دانشگاه کوفه عراق روز شنبه 8 اردیبهشت ماه در دانشگاه حکیم سبزواری حضور خواهند داشت.
🔹گفتنی است این سفر با هدف گسترش همکاری های علمی، تحقیقاتی و آموزشی صورت می گیرد و هیات عراقی در مدت دو روز اقامت در این دانشگاه ضمن آشنایی با توانمندی های علمی و آموزشی دانشگاه حکیم سبزوای و حضور در نشست های علمی مشترک در خصوص راهکارهای برقراری همکاری های متقابل با مسئولین دانشگاه حکیم سبزواری بحث و تبادل نظر خواهند کرد.
🔹گفتنی است مقدمات سفر این هیات عالی رتبه در پی سفر دکتر مهدوی آرا عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی به عراق و حضور در دانشگاه کوفه و ملاقات با رییس و مسولان این دانشگاه فراهم شد.
🔹لازم به یادآوری است، دانشگاه کوفه عراق دانشگاهی دولتی است که دارای ۲۶ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و ۲ هزار و پانصد دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری است.