دانشگاه حکیم سبزواری ضمن تبریک به داوطلبان پذیرفته شده در مرحله­ی اول آزمون دکتری، به اطلاع آن دسته از متقاضیان شرکت در مصاحبه دکتری رشته زبان و ادبیات عربی دانشگاه حکیم سبزواری می­رساند، آزمون مذکور در روز سه شنبه 5 تیرماه برگزار می­گردد و توجه به چند نکته، که در ذیل می­آید، ضروری است:

• مدارک لازم جهت شرکت در مصاحبه دکتری زبان و ادبیات عربی، بر روی سایت اصلی دانشگاه بارگذاری شده و توجه به آن ضروریست.
  • داوطلبان محترم، باید فرم­ مخصوص مصاحبه –فرم شماره 1 – را پر نموده و 4 روز قبل از مصاحبه آن را به آدرس m.mahdavi@hsu.ac.ir ارسال نمایند و در روز مصاحبه آن را به همراه مدارک دیگر از جمله فیش واریزی، با خود به همراه داشته باشند.
  • محل مصاحبه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، طبقه سوم، تالار اجتماعات می­باشد و ضروری است داوطلبان محترم با برنامه ریزی قبلی قبل از ساعت 10 صبح در محل مصاحبه حاضر باشند.
  • داوطلبان در صورت تمایل می توانند از امکانات رفاهی (اسکان و پذیرایی) مهمانسرای دانشگاه استفاده نمایند. شماره تماس مهمانسرا :۰۵۱۴۴۰۱۲۷۰۰ (جناب آقای اسماعیل رحیمی )

آدرس مهمانسرا : سبزوار – توحید شهر – دانشگاه حکیم سبزواری –ضلع جنوب مهمانسرا دانشگاه

• داوطلبان محترم در صورت هرگونه سوال می­توانند با شماره تلفن: 44013189-051 مدیریت گروه زبان و ادبیات عربی تماس حاصل فرمایند.