نشست آغازین سال نو ۱۳۹۸ و سالانه اعضای هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی و رییس محترم دانشکده با حضور رییس، معاونان و مدیران محترم دانشگاه در محل تالار اسرار دانشکده الهیات برگزار شد در آغاز این نشست که از ساعت 11:30 تا 13 روز دوشنبه 19/ 2/ 1398 برگزار گردید، آقای دکتر سید محمد کاظم علوی، رییس محترم دانشکده الهیات، سال نو ۱۳۹۸ را تبریک گفت و ضمن خوشامدگویی، هدف از برگزاری چنین جلساتی را تجدید دیدار و تبیین اهداف و برنامه‌های دانشگاه و بیان نظرات و دیدگاه های متقابل و افزایش همدلی میان مسئولان و اعضای هیئت علمی دانست. در ادامه آقای دکتر مولوی، رییس محترم دانشگاه، ضمن تبریک سال نو، به تشریح اهداف و برنامه‌های کلان دانشگاه پرداخته و ضرورت ارتقاء دانشگاه به سطح ۲ را یادآور شده و بر نقش دانشکده‌ الهیات در تحقق تاثیر‌گذاری دانشگاه در جامعه تاکید نمودند. سپس حجه‌الاسلام و المسلین آقای دکتر خاتمی، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، آقای دکتر سیاوش‌پور، معاون محترم اداری و مالی، آقای دکتر فرزانه، معاون محترم پژوهش و فن‌آوری، خانم دکتر صادقی‌فر، معاون محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، آقای دکتر قدسی، مدیر محترم آموزشی با بیان تبریک سال نو به تبیین اهداف و برنامه‌های حوزه‌های مربوط پرداخته و همراهی اعضای هیئت علمی با برنامه‌های دانشگاه را خواستار شدند. ضرورت توجه به مسائل اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی، پژوهشی و آموزشی دانشجویان و اعضای هیئت علمی، از مهمترین محورهای نشست بود. در ادامه اعضای محترم هیئت علمی به طرح دیدگاه های خود پرداختند. در پایان از حضور رییس محترم دانشگاه، معاونان و مدیران محترم دانشگاه،‌ و نیز اعضای هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی تشکر و قدردانی شد، و بر تداوم این جلسات تاکید گردید.