همزمان با نشست سی هزار نفری سازمان بسیج اساتید کشور، نشست بررسی تحولات منطقه و غزه با همکاری دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و کانون بسیج اساتید شهرستان سبزوار در هفته گرامیداشت بسیج در تالار همایش بین المللی بیهقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون بسیج اساتید سخنران اصلی این نشست که با حضور حداکثری و پرشور اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد، دکتر امین کوشکی مسئول کانون بسیج اساتید شهرستان سبزوار بود.  در این نشست دانشگاهیان در فضای آزاد به بیان نقطه نظرات، دیدگاه ها و پرسش های خود در خصوص مسائل منطقه و غزه پرداختند.

در انتهای این جلسه از زحمات دکتر مهدی بقایری عضو هیات علمی و دانشیار گروه شیمی به عنوان استاد بسیجی نمونه و دکتر سمیه خاتمی عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی به عنوان استاد برتر بسیجی در عرصه جهاد تبیین تقدیر شد.