ارسال شده در تاریخ:۱۲ شهریور ۱۴۰۱

کسب مقام سوم تیمی در دو رشته شنا داخل استخر و مسابقات دریایی توسط تیم شنای دانشجویان پسر دانشگاه حکیم سبزواری در اولین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان پسر بین الملل

اولین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان پسر بین الملل با حضور ۲۴ دانشگاه و ۴۱۰ شرکت کننده از کشورهای سوریه، یمن، عراق، لبنان، فلسطین، تاجیکستان، نیجریه، هند، پاکستان، بنگلادش، افغانستان و .. طی ۳ روز از تاریخ ۷ لغایت ۹ شهریور ماه ۱۴۰۱ در دانشگاه مازندران و شهر بابلسر برگزار گردید و دانشگاه حکیم سبزواری در دو رشته شنا و مینی فوتبال در این مسابقات شرکت نمود. در رشته شنا که در دو بخش مسابقات شنا داخل استخر و مسابقات دریایی در ساحل و دریا برگزار گردید تیم شنای دانشگاه حکیم با سه ورزشکار آقایان مصطفی علیزاده ، احمدضیا نظامی و محمدبشیر حضوری، هر سه ورزشکار از افغانستان، به مربیگری و سرپرستی آقای هادی یاراحمدی حضور داشت و موفق شد در هر دو بخش به صورت جداگانه مقام سوم تیمی مسابقات شنای اولین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان پسر بین الملل را کسب نماید.
مصطفی علیزاده مقام سوم شنای قورباغه
احمدضیا نظامی مقام سوم شنای تیمی