اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه حکیم سبزواری با همکار جانباز و ورزشکار دانشگاه دیدار کردند.

رئیس و نایب رئیس شورای صنفی کارمندان دانشگاه به همراه نماینده ی ورزش کارکنان دانشگاه جناب آقای موسوی معین با حضور در دفتر کار همکار عزیزمان- جناب آقای حسین احمدآبادی – جانباز سرافراز هشت سال دفاع مقدس،  افتخارآفرینی ایشان را به عنوان نماینده ای شایسته از جامعه ی دانشگاهی حکیم سبزواری در جمع بازیکنان تیم خراسان رضوی تبریک گفته و آرزوی سربلندی و توفیق روزافزون برای ایشان داشتند.

لازم به توضیح اینکه مسابقات گلبال و شنا جانبازان بصیر سراسر کشور به میزبانی شهرستان  رامسر  برگزار گردید که در دسته یک این دوره از مسابقات که با شرکت ۹ استان به صورت دوره‌‌ای برگزار شد،  تیم خراسان رضوی با حضور همکار عزیزمان جناب آقای احمدآبادی اول شد و تهران الف به عنوان دوم رسید و قمی‌ها هم به مقام سوم رسیدند.