دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات

حضوری

دانشجویان حکیم سبزواری:

2.000.000

دانشجویان سایر دانشگاه ها :

2.400.000

سایر افراد :

2.800.000

اسفندماه

اطلاعات دوره:

وردپرس (WordPress) یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان می باشد که با استفاده از آن می توانید وب سایت های کاملا حرفه ای در حوزه های مختلف بسازید. امروزه میلیون‌ها سایت با استفاده از وردپرس، ایجاد شده‌اند. افراد مختلفی، با سطوح مختلفی از دانش و اطلاعات کامپیوتری، توانسته‌اند وبسایت مخصوص به خودشان را به کمک وردپرس (WordPress) بسازند.بدین منظور کافیست کار کردن با آن را بیاموزید تا بتوانید در دنیای  وردپرس (WordPress) راحت قدم برداشته و به جلو حرکت کنید.

وردپرس (WordPress) به دلیل سادگی کار با آن و ساختار بهینه برای موتورهای جستجو یا اصطلاحا سئوی بالا ، محبوبیت بالایی یافته است. سایت‌های وردپرسی با استفاده از افزونه‌های نوشته شده برای وردپرس می‌توانند انواع امکانات را دربرگیرند. به عنوان مثال برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در کنار سایت وردپرسی کافیست یکی از افزونه‌هایی که برای این منظور طراحی شده‌اند را به هسته وردپرس خود اضافه کنید.

با توجه به اهمیت این موضوع، مرکز آموزش های آزاد دانشگاه حکیم سبزواری اقدام به ارائه دوره جامع وردپرس (WordPress) نموده است. در این دوره آموخت چطور یک وبسایت فوق العاده را بدون نیاز به حتی یک خط کدنویسی طراحی نمایید.

سرفصل های دوره :

• چه طور سایت بسازیم؟

• دامنه و هاست چیست ؟

• چه طور دامنه مناسب پیدا کنیم؟

• سیستم مدیریت محتوا چیست ؟

• لوکال هاست چیست ؟

• ساختار فایل ها و پوشه ها در وردپرس