فرهنگ و ادبیات یکی از مهمترین زمینه های انتقال مباحث علمی،سیاسی و اجتماعی به خارج از مرزهاست
Capture
دبیرجشنواره ملی ادبیات داستانی رضوی،ضمن استقبال از حضور کمیته دبیرخانه و تبلیغات این جشنواره در جشنواره ملی دانشجویی حرکت که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد بیان داشت:جشنواره ادبیات رضوی،یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین راه های جذب و شناخت جوانان در رابطه با زوایای مختلف زندگی امام رضا علیه السلام می باشد چرا که شرکت دانشجویان در بخش خاطره نویسی می تواند نقاط نامعلوم خاطرات خود را پررنگ تر و قابل لمس نمایند.
وی در ادامه گفت:درجامعه‏ ای که بتواند فرهنگ، باورها، ارزش‎ها و نگاه‎های خود را در حوزه‎های مختلف با کلام هنر و ادبیات نافذ در نسل آینده خود جاری و ساری کرد،بسیار ماندگارتر و بادوام تر خواهدبود.
دکترکشاورز در پایان خاطرنشان کرد: یکی از شاخصه ‏های نگاه ادبی به جایگاه امام رضا(ع) در جشنواره های ادبی،شناخت وباور به زندگی این امام عزیز و تبیین فرهنگ های متفاوت در تمامی ابعاد شخصیتی و زندگی سرشار ازمعنویت ایشان است.
لازم به ذکراست دومین جشنواره ملی ادبیات داستانی رضوی به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری و با همکاری معاونت فرهنگی،اواخر آبان ماه سال جاری به اتمام خواهدرسید.