در دومین نشست هم اندیشی دبیران کانون های فرهنگی با معاون مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم،دلبری،عقب نشینی در برابر مشکلات را،دلیل مهمی برای نرسیدن به اهداف در کانون ها عنوان کرد.
photo_2016-11-09_10-08-24
معاون مدیرفرهنگی، در جمع دبیران کانون های فرهنگی،گفت:استفاده از تجربیات کارشناسان حوزه فرهنگی،می تواند معظلاتی که در فعالیت های کاری پیش می آورد هموار نماید،و صرف انرژی در تقویت رفتارهای منفی،راه به جایی نمی برد.
سیدمهدی دلبری،بصیرت افزایی،اولویت بندی راهبردی،شناسایی مشکلات و رفع آنها را از مهم ترین و اصولی ترین شیوه کاری کانون ها برشمرد و گفت:معظلات و مشکلاتی که شما دانشجویان از آنها یاد می کنید،درون نهادی است که باید با تفکر، تامل بدنبال راه حل باشیم و از پتانسیل های موجود در دانشگاه برای جذب ایده های ناب بهره بگیریم.
وی همچنین،به تعامل و همکاری بین کانون های فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد وگفت:به کارگیری قالب های متنوع و زیبا،شناخت و تقسیم بندی وظایف کاری،می تواند در برگزاری فعالیت های فرهنگی و اجتماعی کانون ها نقش مهمی داشته باشد.
این نشست به بیان نظرات،پیشنهادات و انتقادات دانشجویی و پاسخ گویی از سوی معاون مدیرفرهنگی به اتمام رسید.