مهرآبادی ضمن به اتمام رسیدن انتخابات انجمن های علمی و با توجه به نقش و جایگاه انجمن های علمی در توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه،از برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان “چهارگام در مسیر موفقیت انجمن های علمی” ویژه دبیران و اعضاء شورای مرکزی انجمن ها خبر داد.
۵
وی مباحث مطرح شده در کارگاه را بدین شرح عنوان کرد:  تشریح وظایف و جایگاه شورای مرکزی انجمن های علمی، بررسی آیین نامه، ارکان و تشکیلات انجمن ، مباحثی در خصوص جشنواره ملی حرکت و سیاستگذاری و تعیین خط مشی های کلان انجمن‌های علمی، آشنایی با فرایند اداری جهت تدوین و ارائه طرح های پژوهشی.
زمان برگزاری کارگاه سه شنبه۲۵/آبان ماه ساعت ۱۱/۳۰ در کلاس ۲۰۵( دانشکده ادبیات) برگزارمی باشد.
لازم به ذکر است این کارگاه ویژه اعضاء شورای مرکزی انجمن های علمی می باشد و در پایان کارگاه، گواهی شرکت در کارگاه،اعطاء می شود.