ششمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران به میزبانی دانشگاه تهران با حضور دکتر طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر حبیبی رئیس سازمان جوانان هلال احمر، حجت‌الاسلام مؤذنی معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و حجت‌الاسلام محمدی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد. که تندیس فداکاری در سطح “گروه های دانشجویی شایسته دریافت لوح تقدیر فداکاری” به انجمن خیریه مهرورزان دانشگاه حکیم سبزواری تعلق گرفت.
Capture
در این مراسم از دانشجویان و دانشگاهیان در چهار سطح “دانشجویان شایسته دریافت تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران”، ” گروه‌های دانشجویی شایسته دریافت تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران” ، “دانشجویان شایسته دریافت لوح تقدیر فداکاری” و “گروه های دانشجویی شایسته دریافت لوح تقدیر فداکاری” تقدیر به عمل آمد
تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران با اهدافی همچون زنده کردن و پاسداشت ارزش‌های الهی، انسانی و اخلاقی در جامعه به ویژه در میان دانشجویان، ترویج فرهنگ فداکاری، شجاعت، دلاوری و نوع‌دوستی در میان دانشجویان، برانگیختن دانشجویان به مشارکت در کنش‌های امدادی، خیرخواهانه و نیکوکارانه، سپاسگزاری و قدردانی از دانشجویان فداکار و نوع‌دوست، هر سال از گروه‌های دانشجویی یا دانشجویانی که فعالیت داوطلبانه و فداکارانه در عرصه‌های مختلف اجتماعی داشته‌اند قدردانی به عمل می‌آورد.
photo_2016-12-05_10-23-02 (2)
لازم به ذکر است،انجمن خیریه مهرورزان با مدیریت دانشجویانی چون آتشکار و طزری توانست این موفقیت را از آن خود نماید.