IMG_3862
ششمین جشنواره ملی رویش با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و جمعی از مسئولان و اساتید دانشگاه‌ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد.
در این جشنواره که دستاوردها و فعالیت‌های هزار و ۳۲۸ کانون فرهنگی دانشجویی در ۲۱ شاخه مختلف مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرد.دانشگاه حکیم سبزواری با دستاوردهای فرهنگی هنری و مذهبی خود،در این جشنواره حضور یافته است که در اولین روز از برگزاری نمایشگاه دکتر ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رحیم زاده مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم ضمن بازدید از غرفه، توان مندی کانون های فرهنگی دانشگاه حکیم را در اجرای برنامه های فرهنگی،هنری و مذهبی مورد تحسین قرار داد و این دانشگاه را از معدود دانشگاه های خلاق و پویا معرفی کرد.
IMG_3884
گفتنی است ۸۱ دانشگاه در بخش نمایشگاهی در ششمین جشنواره ملی رویش ،دستاوردهای خود را به نمایش می گذارند و فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی دانشجویی در ۲۱ شاخه مختلف مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
ششمین جشنواره ملی رویش به مدت۴روز به میزبانی دانشگاه امیرکبیر،تا پایان روزچهارشنبه۲۴آذرماه دایر می باشد.