جشن انقلاب ویژه برنامه دهه فجر به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم با حضور کارکنان این دانشگاه و اجرای برنامه شاد هنری به پایان رسید.
نکته قابل تامل در این برنامه،پرداختن به نکات ایمنی با بهره گیری از حادثه جانسوز پلاسکو بود که باهم می خوانیم:
یاد و خاطره حماسه سازان کشور عزیزمان را، چه قیام کنندگان و فجرآفرینان انقلاب اسلامی، چه افتخارآفرینان و شهدای دفاع مقدس و چه جانباختگان غیور آتش نشان را، همواره ارج نهیم. آسیب ها را در همه ابعاد آن (فیزیکی، فرهنگی، اجتماعی و سلامت و …)، جدی بگیریم و پیش از آنکه هزینه گزاف بحران را بپردازیم، هزینه اندک پیشگیری را متحمل شویم. محیط خود را (چه در خانه و چه در سازمان)، به گونه ای مدیریت نماییم که آسیب ها به چالش و چالش ها به بحران و خسارات جبران ناپذیر منجر نشود. مراقب آسیب های فرهنگی و اجتماعی، که فرزندان و جامعه ما را تهدید می کند، باشیم و هم خود، با آگاهی افزایی و منش فرهنگی مداخله نماییم و هم به فرزندانمان، مهارتهای مواجهه با این آسیب ها را بیاموزیم.

photo_2017-02-01_10-57-59  photo_2017-02-01_10-58-03