جشنواره قران
دکتررمضانی از برگزاری مسابقه قرآن و عترت دانشجویان خبرداد.
مدیراجتماعی دانشگاه حکیم،ضمن اعلام این خبر بیان کرد: به منظور فراهم آوردن زمینه‌ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان‌ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی، دستورالعملی از سوی وزارت علوم به دانشگاه ها ابلاغ شده است که خوشبختانه دانشگاه حکیم برای سومین سال متوالی میزبانی دانشجویان دانشگاه حکیم  را برعهده دارد.
در جامعه کنونی آن چیزی که به شدت مورد نیاز است تا این جامعه را از هجمه‌های فرهنگی و اخلاقی مصون نگه دارد، فرهنگ‌سازی قرآنی است چرا که فرهنگ ما برگرفته  از قرآن وعترت(ع) است و دانشجویان با شرکت در این برنامه های متعالی می توانند در پناه قرآن از خطرات موجود،مصون باشند.
وی در خصوص بخش های جشنواره گفت: این جشنواره شامل بخش های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری می باشد که در مجموع شامل ۳۵ رشته می باشد. علاقه مندان می توانند نسبت به زمان ثبت نام در رشته مورد نظر، تا تاریخ ۹۵/۱۲/۱ اقدام نمایند.