اولین جلسه هماهنگی درون دانشگاهی با حضور مدیران دانشگاه حکیم برگزارشد

اولین جلسه پیرامون تقسیم کارهای اجرایی،رفاهی،خدماتی باحضورمدیران دانشگاه به میزبانی مدیریت فرهنگی برگزارشد. طی جلسات انجام شده توسط کمیته های جشتواره شهیدغیرت،مقررشد،مدیریت روابط عمومی، حراست،،مالی و دانشجویی،از تمام ظرفیت های موجود در جهت برگزاری هرچه باشکوه تر این جشنواره به پاس قدردانی از شهیدالداغی،استفاده نمایند. در ادامه این جلسه دکترحکیمی همکاری های معنوی و مادی دانشگاه های مشارکت کننده خبرداد وافزود:دانشگاه های مشارکت کننده ضمن تقدیر و تحسین از این حرکت ملی،همکاری خود را در جهت برپایی این جشنواره اعلام نموده اند که در روزهای آتی برخی از فعالیت ها به دانشگاه ها محول خواهدشد. لازم به ذکراست اولین جشنواره ملی دانشگاهی شهیدغیرت توسط دانشگاه حکیم سبزواری در ۱۳آبان ماه مصادف با روزدانش آموز برگزارخواهدشد.