فرآیند پرداخت وام به دانشجویان دوره های روزانه و نوبت دوم و شهریه پرداز

“باسمه تعالی”

“فرآیند پرداخت وام به دانشجویان دوره های روزانه و نوبت دوم و شهریه پرداز”

اقدام دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه:

ورود به پورتال دانشجویی از طریق سایت صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir یا مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس www.bp.swf.ir

دانشجوی ورودی جدید و بدون پرونده در سامانه جامع صندوق:

1-1- انتخاب دکمه ثبت نام دانشجوی جدید

2-1- وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد و انتخاب دکمه جستجو

3-1- وارد کردن تابعیت، محل صدور، مرکز آموزشی، رشته تحصیلی، نوع دوره، مقطع، سال ورود، نیمسال ورود، شماره دانشجویی، تلفن ثابت و همراه و دریافت کد صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک و انتخاب ذخیره

4-1- درصورت تایید دانشجو توسط دانشگاه به عنوان دانشجوی آن دانشگاه و ارسال مدارک مذکور ذیل، دانشجو با ورود مجدد به پورتال دانشجویی و ثبت کلمه کاربری و رمز عبور ،درخواست وام می نماید.

دانشجوی ورودی جدید در مقطع جدید و دارای پرونده در سامانه جامع صندوق:

2-1- وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور (که همان کدملی دانشجو بدون خط تیره می باشد.)

2-2- در صورتی که مقطع تحصیلی قبلی تعیین تکلیف شده باشد (صدور دفترچه یا تسویه حساب) وارد بخش اطلاعات دانشجو شده و ثبت مقطع تحصیلی جدید را انتخاب می نماید.

3-2- پنجره جدید باز شده مقطع قبلی و تعیین تکلیف شده را نمایش می دهد و دانشجو می بایست درخواست ایجاد مقطع تحصیلی جدید را انتخاب نماید.

4-2- وارد کردن تابعیت، محل صدور، مرکز آموزشی، رشته تحصیلی، نوع دوره، مقطع، سال ورود، نیمسال ورود، شماره دانشجویی، تلفن ثابت و همراه و دریافت کد صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک و انتخاب ذخیره

5-2- درصورت تایید دانشجو توسط دانشگاه به عنوان دانشجوی آن دانشگاه و ارسال مدارک مذکور، دانشجو با ورود مجدد به پورتال دانشجویی و ثبت نام کاربری و رمز عبور، درخواست وام می نماید.

نکته1: پس از تایید دانشگاه، دانشجوی متقاضی بایستی مدارک لازم اعم از تصویر شناسنامه، کارت ملی، سند تعهدنامه محضری، مدارک ضامن و شماره حساب فعال نزد بانک تجارت مشتمل بر شماره حساب، شماره شبا، کد بانک و نام شهر را به ایمیل as.alavi@hsu.ac.ir ارسال نماید.

نکته2: برای اطلاع از شرایط ضمانت، ضامنین و مدارک ضامن به فصول سوم، چهارم و پنجم آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی مراجعه شود.

نکته3:   متقاضیان وام هایی که تایید نهایی آنها مستلزم ارائه مدارک خاص می باشد، بایستی مدارک و مستندات را مطابق آیین نامه صندوق رفاه دانشجویان و جدول مدارک موردنیاز که از طریق سایت معاونت دانشجویی اعلام گردیده به آدرس یمیل h.rokhsati@hsu.ac.ir ارسال نمایند.

آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی

نمونه فرم سند تعهدنامه محضری