تاریخ : 31/06/93

قابل توجه دانشجویان کارشناسی پسر روزانه ورودی مهر93

ضمن عرض تبریک به دانشجویان محترم جدیدالورود دانشگاه حکیم سبزواری و آرزوی موفقیت ، به اطلاع دانشجویان واجد شرایط روزانه کارشناسی پسر ورودی 93 که اسامی آنها پس از امتیاز بندی در سایت دانشگاه اعلام گردیده ، می رساند دانشجویان مذکوردر صبح روزپنج شنبه مورخ 3/7/93 به سرپرستی خوابگاه اندیشه مراجعه نمایند . عدم مراجعه تا تاریخ 10/07/93 به منزله انصراف محسوب می گردد .
* اجاره بهاء وهزینه های خوابگاه قبل از اسکان دانشجو در بدو ورود به خوابگاه اخذ خواهد گردید .
* نرخ اجاره بهاء خوابگاه به شرح ذیل می باشد :
اتاق 3 و4 نفره :        مبلغ 1433273 ریال
اتاق 5 و6 نفره :        مبلغ 1254114 ریال
اتاق 7   نفره :          مبلغ  1074956  ریال
نکات مهم:
1- دانشجویان پسر باید با توجه به ظرفیت اتاق ، اجاره بهاء خوابگاه را به شماره حساب 7874517554 نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه حکیم سبزواری و فیش مربوطه را به سرپرستی خوابگاه تحویل نمایند . ( در کلیه شعب بانک تجارت قابل واریز می باشد. )
2- اسکان دانشجو به مدت یک سال تحصیلی می باشد و در سال های آتی ، دانشجو دوباره امتیازبندی شده  و مطابق با امتیاز اخذ شده در مورد اسکان  دانشجو در خوابگاه روزانه ویا خودگردان  تصمیم گرفته خواهد شد.
3- به منظور رعایت بهداشت فردی ، دانشجویان باید وسایل شخصی از قبیل پتو ، متکا ، تشک و ملحفه به همراه داشته باشند .
4- دانشجویانی که فاقد امتیازلازم بوده ( غیر واجد شرایط ) واسامی آنان در لیست سایت اعلام نگردیده است
روز پنج شنبه مورخ 03/07/93 به سرپرستی خوابگاه اندیشه مراجعه و در صورت وجود ظرفیت از خوابگاه خودگردان استفاده نمایند0
* جهت اطلاع از شرایط خوابگاه خودگردان به اطلاعیه خوابگاه مندرج درسایت معاونت دانشجویی توجه نمایند 0

اداره امور خوابگاه ها