معاون دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری خبر داد:مقدار قابل توجه “موکت” توسط خیر سبزواری به خوابگاه های دانشجویی اهدا شد. بر اساس اظهارات دکتر علیرضا انتظاری معاون دانشجویی دانشگاه، مقدار قابل توجهی “موکت” جهت تجهیز و نوسازی امکانات خوابگاهی توسط یک  نفر از خیرین سبزواری که تمایلی به ذکر نام خود نداشت؛ به خوابگاه های دانشجویی اهدا شد. معاون دانشجویی دانشگاه ضمن قدردانی از این خیر محترم، از ایجاد “ستاد جذب و هدایت کمک های خیرخواهانه مردمی” در دانشگاه حکیم سبزواری خیر داد و اظهار امیدواری نمود با آغاز فعالیت این ستاد، زمینه حضور و تشریک مساعی افراد نیکوکار در امر تجهیز و همچنین احداث خوابگا های دانشجویی که در تامین آسایش و رفاه دانشجویان، به خصوص اقشار محروم و آسیب پذیر نقش به سزایی دارد؛ فراهم گردد.