بسمه تعالی

اطلاعیه شماره 5                                                          تاریخ:95/10/22

با تشکر از مشارکت دانشجویان محترم در فرآیند برگزاری شانزدهمین دوره انتخابات شورای صنفی – رفاهی دانشجویان، به آگاهی می رساند: 3 نفر از داوطلبان موفق به کسب حدنصاب آرای ماخوذه(نصف بعلاوه یک)   شده اند که در صورت تایید نهایی مراتب توسط هیات نظارت بر انتخابات، عضویت آنان در شورای مزبور (به عنوان منتخبین دور اول) قطعی خواهد بود.
بر این اساس زمان و نحوه برگزاری دور دوم انتخابات برای تعیین سایر اعضا (6 نفر اصلی و 3 نفر علی البدل) متعاقبا اعلام خواهد شد.
لازم به ذکر است تعداد کل رای دهندگان 2055 نفر بوده است.
ضمنا:

اسامی منتخبین دور اول انتخابات شورای صنفی – رفاهی دانشجویان (به ترتیب آرا)[table “” not found /]

کمیته اجرایی انتخابات شانزدهمین دوره شورای صنفی دانشجویان