تاریخ : 95/06/17

قابل توجه كليه دانشجويان واجد شرايط سكونت در خوابگاه هاي نوع 1 و 2 ماقبل 95

ضمن عرض تبريك سال تحصيلي جديد ، دانشجويان گرامي با توجه به نكات مشروحه ذيل به خوابگاه هاي مربوطه مراجعه نمايند .
1- خوابگاه هاي دانشجويي از تاريخ 95/06/25 آماده پذيرش دانشجويان واجد شرايط مي باشد .
2- اسكان در خوابگاه هاي دانشجويي نوع 1 بر اساس انتخاب اتاق كه قبلا از طريق سامانه مربوط صورت گرفته انجام مي شود.
3- اسكان در خوابگاه دانشجويي نوع 2 با مراجعه به سرپرستي خوابگاه بهار انجام مي گردد .
4- دانشجوياني كه موفق به انتخاب اتاق نشده اند و طبق فرم امتياز بندي خوابگاه به آنان تعلق گرفته است ، مهلت دارند تا تاریخ 95/07/03 به سرپرست خوابگاه مربوطه مراجعه نموده و تعيين اتاق نمايند.
5- دانشجوياني كه تمايل به جابه جايي اتاق دارند از تاريخ 95/07/10 تا 95/07/15 با ارائه درخواست کتبی ، به سرپرستي خوابگاه مراجعه نمايند .
6- به منظور رعايت بهداشت ، تهيه وسايل خواب ( تشك ، متكا ، ملافه و … ) بر عهده خود دانشجو مي باشد .
* لازم به ذکر است دانشگاه در قبال تهیه وسایل شخصی دانشجو و نگهداری آن ، هیچ مسئولیتی ندارد .
7- در صورت مواجه شدن با اشكال يا هر گونه سوالي با شماره تلفن 44012586-051 تماس حاصل نمايند .

اداره امور خوابگاه ها