تیم هندبال دختران حکیم برای نخستین باردر المپیادورزشی دانشجویان درجمع ۳تیم برترقرار گرفت. دختران هندبالیست حکیم باغلبه بر تیم کرمان موفق به کسب مقام سوم چهاردهمین المپیاد دانشجویان کشور شدند.
   این مسابقات با حضور ۱۴ تیم در ۴ گروه برگزار شد، ورزشکاران تیم های دانشگاه های تهران، فردوسی، حکیم سبزواری، زنجان، شهید باهنر، شهید چمران، کرمان، ملایر، اصفهان، جهرم، الزهرا، شیراز، کردستان و گیلان در این مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند.گفتنی است چهاردهمین المپیاد دانشجویان کشور با رقابت حدود دو هزار دانشجوی دختر، در یازده رشته ورزشی، در دانشگاه شیراز برگزار شد.
   اسامی تیم هندبال دانشگاه، خانم ها: محدثه کلوتی، مینو ذبیح الهی، سحر فرجام، محدثه خواجه، حدیث کریمی، زهرا کیامنش، راضیه دهقان، سمانه گوهری،زهرا گلچمن، زهرا سالاری، سارا شاهمرادی، مرضیه حکمت جو، فاطمه افشارکیا، آمنه عطایی نژاد،زهره آب باریکی(مربی)، طیبه مهرآبادی(سرپرست تیم)، مریم بلالی(سرپرست مسابقه وکاروان ورزشی)