قابل توجه دانشجویان شهریه‌پرداز تحت پوشش کمیتۀ امداد حضرت امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی

پیرو اطلاع‌رسانی صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر پرداخت مازاد کمک هزینۀ تحصیلی پرداختی توسط کمیتۀ امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی به دانشجویان شهریه‌پرداز، به اطلاع می رساند:

دانشجویان واجد شرایط می‌توانند جهت درخواست وام شهریه از طریق پورتال دانشجویی خود به آدرس bp.swf.ir  اقدام نمایند.

• دانشجویان واجد شرایطی که قبلاً از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان استفاده نموده اند، به پورتال خود مراجعه نموده و تقاضای خود را ثبت نمایند.
  • دانشجویانی که تاکنون از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان استفاده نکرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سایت swf.ir نسبت به تشکیل پرونده،  اقدام نموده و پس از تأیید توسط ادارۀ رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه، درخواست خود را ثبت نمایند.

* بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان  اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.

اداره رفاه و خدمات دانشجویی