باسمه تعالی

تاریخ اعلام کاندیداتوری تا ساعت 24 تاریخ 1401/08/14 تمدید شد (لازم به ذکر است این زمان به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد)

فراخوان ثبت نام داوطلبان عضویت در نوزدهمین دوره شورای صنفی – رفاهی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری

بدینوسیله به اطلاع می رساند : دانشجویانی که علاقمند به عضویت در شورای صنفی – رفاهی دانشجویان می باشند ؛ می توانند از تاریخ 1401/08/01 لغایت 1401/08/14 ( به مدت 14 روز ) جهت اعلام کاندیداتوری  به پرتال دانشجویی/منوی فرهنگی و اجتماعی/گزینه رای گیری الکترونیکی  خود مراجعه نمایند .

(مشاهده راهنمای سامانه)

شرایط عمومی داوطلبان عضویت در شورا :

1- اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت فقیه و قانون اساسی ( تکمیل فرم داوطلبی) .

2-اشتغال به تحصیل تمام وقت در موسسه محل فعالیت در یکی از مقاطع کارشناسی پیوسته ، کارشناسی ارشد و دکتری.

3-نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی.

4- عدم اشتهار به رفتار مغایر با شئون دانشجویی و اخلاقی به تایید مراجع ذیصلاح درون یا برون دانشگاهی .

5- دارابودن حداقل معدل کل 13 برای دانشجویان کارشناسی، 15 برای دانشجویان کارشناسی ارشد و 17 برای دانشجویان مقطع دکتری

6- مشروط نبودن نیمسال پیشین و یا نداشتن دو نیمسال مشروطی آموزشی غیر متوالی.

7-عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل های اسلامی دارای مجوز در موسسه

8- مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از 2 ترم نباشد

9- گذراندن یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی

تبصره 1 : دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از ابتدای ورود به موسسه امکان شرکت در انتخابات را دارا می باشند .

تبصره 2 : درصورتی که دانشجوی عضو شورا در هر مرحله از فعالیت ، از نظر شرایط عضویت ، فاقد صلاحیت تشخیص داده شود ، عضویت وی توسط معاون دانشجویی موسسه سلب و اولین علی البدل جایگزین وی خواهد شد .

جدول زمانبندی

کمیته اجرایی برگزاری انتخابات