1- کارت دانشجويي خود را به محل مورد نظر نزديک نماييد.

2- پس از نزديک نمودن کارت خود به دستگاه  ، جدول رزرو غذاي يک هفته بعد که شامل تعدادي صفر چشمک زن مي باشد همراه با موجودي وشماره کارت تغذيه نشان داده خواهد شد .

*درصورتي که بخواهيد براي دو يا سه هفته ي بعد غذا رزرو نماييد با فشردن کليدهاي دو يا سه هفته ي بعد جدول هفته ي مورد نظر را انتخاب نماييد

3- اکنون بايد نسبت به رزرو غذا براي هفته يا هفته هاي بعد اقدام نماييد .غذاها به صورت پيش فرض براي سلف  (1) ودر صورت تنوع غذايي براي نوع (1) رزرو خواهد شد.

4- با فشردن کليدهاي شنبه تا چهار شنبه در وعده هاي صبحانه،ناهار وشام اقدام به رزرو غذا به صورت دلخواه نماييد ودر پايان کليد تاييد را بزنيد تا خريد شما ثبت گردد.

*در صورت وجود دو نوع غذا بايستي با کليد هاي انتخاب غذا نبست به تغيير نوع غذا اقدام نماييد.

* اگر ساکن خوابگاه هاي نسترن، صدف یا انقلاب مي باشيد بايستي با کليدهاي انتخاب سلف نسبت به تغيير سلف به 4 ، 5 یا 6 آنهم در وعده ي شام اقدام نماييد .سايردانشجويان نيازي به استفاده از کليدهاي انتخاب سلف ندارند.

*براي حذف غذا بايد اعداد داخل جدول را به صفر چشمک زن تبديل نماييد سپس کليد تاييد را بزنيد.

*براي تغيير نوع يک غذا بايستي آن غذا را ابتدا حذف کرده، کليد تاييد را بزنيد واز برنامه خارج شويد وسپس با نزديک کردن دوباره کارت به دستگاه و وارد شدن به برنامه اقدام به انتخاب نوع  ديگر غذا نماييد.

*گفتني است دانشجو براي هفته جاري نمي تواند نسبت به رزرو ،تغيير ويا حذف غذا اقدام کند.