ترم تابستانی -Summer semester – ترم تابستانی.

براساس صورتجلسه 524 شورای آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری؛

برگزاری ترم تابستانی جهت حل مشکل دانشجویان و کمک به فراغت از تحصیل ایشان، با شرایط زیر و بصورت مجازی به تصویب رسید و مقرر شد تمامی دانشکده ها در این چهارچوب همکاری لازم را با معاونت آموزشی دانشگاه به عمل آورند.

————————————————————————————————————————

شروع ثبت نام: 99/3/12

پایان مهلت ثبت نام: 99/4/21

نکات آموزشیِ مهم در ثبت نام ترم تابستانی:

الف)  کلیه دروس برای دانشجویان فارغ التحصیل تا پایان نیمسال اول 1400-1399 تا سقف 8 واحد.

ب)     دروس پایه و تخصصی برای سایر دانشجویان در صورت عدم کسب نمره قبولی در نیمسال های قبل و تا سقف 6 واحد.

ج)      دروس عمومی برای کلیه دانشجویان

د)       کلیه دروس برای دانشجویان سایر دانشگاه ها

تبصره: دروس غیر عمومی تنها با مجوز گروه آموزشی ارائه دهنده درس،  قابل ارائه است. استاد درس نیز لزوما باید توسط گروه آموزشی مرتبط، تعیین گردد.

ه)       ارائه دروس پایه و تخصصی با تعداد دانشجوی زیر 8 نفر به صورت معرفی به استاد و در غیر این صورت به شیوه مجازی می باشد. ارائه دروس معارف تنها به صورت مجازی ممکن است.

و)       امتحانات کلیه دروس به صورت مجازی است.

📌جهت اطلاع از ارائه ي واحدهاي درسی با شماره تلفن هاي ادارات آموزش دانشکده ها ی مرتبط با رشته ی تحصیلی خود تماس بگیرید.

⛔️ انتخاب واحد ترم تابستانی توسط کارشناسان دانشگاه انجام می گردد.

شروع کلاسها :    21/ تیر / 99

پایان کلاسها :   29/ مرداد / 99

تاریخ امتحانات: 10 الی 12 شهریور 99

این اطلاعیه درحال بروزرسانی است…

فرایند ثبت نام غیرحضوری

خواهشمندیم جهت تسریع در ثبت نام ، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

1. دریافت فرم درخواست میهمانی از دانشگاه مبداء مخصوص دانشجویان میهمان ( این فرم را باید از اداره ی آموزش دانشگاه محل تحصیل خود دریافت نمایید)

2. دریافت  فرم انتخاب واحد  و تکمیل فرم بصورت دقیق و خوانا (کلیک کنید)

3. فکس همزمان فرم انتخاب واحد و نامه ی دانشگاه مبدا به نمابر شبانه روزی: 05144012622 ( دریافت راهنمایی بیشتر: 05144012618 )

4. تماس با دانشکده مربوطه در دانشگاه حکیم سبزواری جهت اطمینان از ارائه ي واحدهاي تخصصی درخواستی.

5. مراجعه به جدول محاسبه ی شهریه و اطلاع از میزان شهریه(بزودی اعلام خواهد شد) در موارد خیلی ضروری تماس با : 05144012569

6. تماس با 05144012615 و 09011737610 (فقط تلگرام) جهت گرفتن شماره دانشجویی 48 ساعت پس از فکس فرمها گفته شده در ردیفهای 1 و 2 )

7. مراجعه به پورتال دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواري ( رمز ورود شماره ی دانشجویی است.)

8. ثبت اطلاعات شخصی از منوي شخصی پورتال دانشجویان (راهنمای ثبت اطلاعات و پرداخت شهریه)

9. واریز شهریه از منوي مالی پورتال دانشجویی – بخش پرداخت الکترونیکی

10. دروس درخواستی شما پس از اتمام مهلت ثبت نام توسط کارشناسان دانشگاه انتخاب واحد شده و در پورتال دانشجویی قابل مشاهده خواهد بود.

جدول شهریه ترم تابستانی بزودی اعلام خواهد شد.

فرم انتخاب واحد

جهت اطلاع از ارائه ي واحدهاي درسی با دانشکده ها ی مرتبط با رشته ی تحصیلی خود در دانشگاه حکیم سبزواری تماس بگیرید.

شماره تلفن هاي ادارات آموزش دانشگاه

کلیک کنید