بازدید دانش آموزان فرزانگان از مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه

بازدید دانش آموزان از مرکز رشد یک فرصت مهم و مفید است که به دانش آموزان امکان می‌دهد تا با فضای یک مرکز رشد آشنا شوند و از فعالیت‌ها و منابع آن بهره‌برداری کنند.
در این بازدید ها ضمن آشنایی دانش آموزان با فضا و تجهیزات فرصتی می‌دهد تا با کارشناسان و متخصصان مرکز رشد دیدار کنند و با آنها در مورد زمینه‌های تخصصی و فعالیت‌هایی که در مرکز انجام می‌شود، گفتگو کنند. این ارتباط مستقیم با صاحبان تخصص و کارشناسان می‌تواند به دانش آموزان امکان مشاهده و یادگیری عملی از تجربیات و دانش مرتبط با زمینه‌های مختلف را بدهد.

بازدید دانش آموزان از مرکز رشد، به آنها فرصتی عالی برای یادگیری عملی و تجربه زندگی واقعی در محیطی تخصصی و انگیزه‌بخش می‌دهد. این تجربه می‌تواند در توسعه شخصیت و کشف توانمندی‌های جدید دانش آموزان تأثیرگذار باشد.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5