برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در زمینه‌های طرح ملی گرنت فناوری، گرنت جوانه و طرح دستیار فناور

در تاریخ ۲۱ خرداد ماه با حضور سرکار خانم خنده‌رو رئیس محترم اداره توسعه مراکز فناوری و ارتباط با دانشگاه پارک علم و فناوری خراسان ، جلسه پرسش و پاسخ در زمینه‌های طرح ملی گرنت فناوری ، گرنت جوانه ، طرح دستیار فناور و دیگر موارد مربوط به شرکت های فناور برگزار شد. در این جلسه که با حضور مدیر محترم مرکز رشد و شرکت‌های فناور مستقر در مرکز برگزار گردید؛ سرکار خانم خنده رو به تشریح کامل طرح گرنت فناوری و طرح دستیار فناوری پرداختند و فناوران محترم انتقادات و پیشنهادات این طرح را با ایشان در میان گذاشتند. در انتها با حضور دکتر حاجی آبادی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر شادنیا معاون محترم فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و دکتر صمدی معاون محترم اداری مالی و منابع انسانی جلسه پایان یافت.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5