بیست و سومین دورهمی مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با عنوان : کارگاه آموزشی مالکیت فکری و مالکیت معنوی

این کارگاه با ارائه سرکار خانم نیکا خواجه پور مسئول مالکیت فکری پارک خراسان رضوی در پاتوق فناوری مرکز رشد برگزار گردید.

این کارگاه آموزشی به منظور آشنایی شرکت‌کنندگان با اصول و مفاهیم مالکیت فکری، حمایت از اختراعات، طرح‌های صنعتی، علامت‌های تجاری و حقوق نشر و نگارش برگزار گردید.
اهمیت مالکیت فکری در توسعه اقتصادی و فناوری در جهان مدرن، این کارگاه را به یک فرصت منحصربفرد برای کسب دانش عملی و سوالات شرکت‌کنندگان در این زمینه تبدیل می‌کند.

با حضور در این کارگاه آموزشی، شرکت‌کنندگان می‌توانند دانش و مهارت‌های لازم برای حفاظت از اختراعات و ایده‌های خلاقانه خود را تقویت کرده و در فرآیند توسعه فناوری و کسب‌وکار بهره‌وری بیشتری داشته باشند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5