تمدید مجوز مجوز دانش بنیان شرکت مهر و ماه

شرکت داروسازی مهر و ماه با تکیه بر تجربه علمی و تخصصی توسط مهندس سعید جلالی تاسیس و در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری مستقر است، موفق به تمدید مجوز دانش بنیان نوع ۱ ( بالاترین سطح فناوری در بین شرکت های دانش بنیان) شد .

این شرکت با هدف انکپسولاسیون انواع فراورده های دارویی تاسیس شده است و تولید و بهینه سازی دارو های خاص از جمله داروی ضد سرطان را در دستور کار خود دارد.

گفتنی است این شرکت با استفاده از تجربیات علمی و عملی اساتید خود توانسته است در مرحله اول، فراورده های طبیعی مبتنی بر فناوری نانو انکپسولاسیون را صنعتی کند و با گرفتن مجوز سازمان غذا و دارو به تولید انبوه برساند. این شرکت در مرحله بعد وارد حوزه انکپسولاسیون داروهای ضد سرطان به منظور افزایش راندمان و کاهش عوارض خواهد شد. انکپسولاسیون داروی ضد سرطان مغز موضوع تز دکترای اقای سعید جلالی دانشجوی دکترای داتشگاه حکیم سبزواری می باشد و یکی از محور های کاری شرکت مهر و ماه خواهد بود.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5