جلسه فناوران مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با شتابدهنده هاووش پارک علم و فناوری خراسان رضوی فناوران مرکز رشد ضمن معرفی خود و ایده های خود مشکلات مرتبط با ایده خود و ارتباط آن با شتابدهنده را بازگو نمودند و مهندس ذواشکیانی ضمن راهنمایی شرکتها آمادگی خود را جهت هرگونه حمایت مشاوره ای به فناوران شرکتهای ایده محور خلاق اعلام نمودند.
همچنین انعقاد تفاهم نامه بین طرفین جهت ارائه مشاوره و منتورینگ، آموزش، برگزاری رویدادهای کارآفرینی(توان افزایی، ماراتن، چالش و…) و شبکه سازی در دستور کار قرار گرفت

شتابدهنده هاوش در مرکز رشد فناوری های فرهنگی پارک علم و فناوری خراسان و با هدف تقویت و مشارکت در مسیر رشد، آماده سازی و پرورش ایده ها و به منظور حضور قوی و موثر در آن است و در حوزه های فناوری اطلاعات و صنایع خلاق به فناوران خدمات رسانی می نماید.

مدیرعامل شتابدهنده هاوش، مهندس هادی زواشکیانی، در این جلسه ضمن معرفی شتابدهنده خلاق هاوش هدف این مرکز را تمرکز بر استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان، به صورت پایلوت در پارک علم و فناوری خراسان و مراکز رشد عنوان نمود

وی همچنین گفت: شرکت ها با بهره مندی از آموزش ها و دوره های مختلف کسب و کار و روانشناسی در این مرکز می توانند توانمندی ورود به مرکز رشد را کسب کنند.و یا فناورانی که در مراکز رشد هستند با حمایتهای این مرکز به موفقیت هایی دست یابند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5