دوازدهمین دورهمی مرکز رشد با حضور آقای راه چمنی مدیر فروش شرکت دانش بنیان مهر و ماه و پنجمین شرکت دانش بنیان نوع ۱ در حوزه دارو و فرآورده های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان در شرق کشور، مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در تاریخ بیست و ششم آذر ماه ۱۴۰۱ در پاتوق فناوری مرکز برگزار گردید. در این دورهمی که با موضوع تکنیک ها و روش های موفق فروش برای شرکت ها برگزار شد؛ آقای راه چمنی در ابتدا به این نکته اشاره کردند که در حوزه دارو، فروش و بازاریابی دارای حساسیت های مختص به خود بوده که بسیار مهم می باشد. وی همچنین نکته های حائز اهمیت در فروش مانند: آموزش نیروی انسانی، ساختن مشتریان وفادار، روانشناسی مشتریان، داشتن اطلاعات جامع و کامل در زمینه شرکت و محصولات مورد نظر و غیره را بیان نمودند. در این گفتگو فناوران حاضر در جلسه نیز تجربیات موفق و ناموفق خود را در زمینه فروش شرکتهای خود به اشتراک گذاشتند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5