رونمایی از طرح برگزیده فناوری مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری در جشنواره و نمایشگاه هفته بزرگداشت پژوهش استان و فناوری

با حضور خانم موسوی کاخکی معاون مدیریت و منابع استاندار خراسان رضوی و مسولین استانی و دانشگاهی، طرح”تولید نانو پلیمرهای صنعتی وارداتی” محصول فناور دانشگاه حکیم سبزواری( محصول شرکت مستقر در مرکز رشد) رونمایی شد.
محصول نانو پلیمرهای صنعتی محصول شرکت دانش گستر پارسیان به مدیر عاملی دکتر غلامعلی فرزی می باشد که در زیر تشریح فناوری بیان گردیده است .

• نوآوری محصول

یکی از این نانو پلیمرها منعقدکننده (فلوکولانت) است که در تصفیه پسابهای صنعتی بخصوص صنایع فولاد پر مصرف و وارداتی است. این مواد بطور سنتی معمولا ترکیبات فلزاتی مانند آلومینیوم، آهن یا برخی ترکیبات الکترولیت  بوده اند که رفته رفته با پلیمر (پلی آکریل آمید) جایگزین شده اند.

نمونه دیگر ورقه های پلیمری رسانای شفاف برای جایگزینی با شیشه های رسانای مورد استفاده در صنایع فوتوولتائیک و … است.

• فرآیند دستیابی به فناوری/ محصول: بهره گیری از تخصص در علم پلیمرها و مهندسی معکوس نمونه وارداتی
  • زمینه‌های کاربرد فناوری: صنایع معدن، استخراج، کاغذ، رنگ و چسب، کشاورزی، آرایشی و بهداشتی، پزشکی و سلامت، انرژی های نو.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5