شرکت هوشمندسازان نگار پرداز مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری سبزواری به جمع شرکت های دانش بنیان دفتر ریاست جمهوری پیوست

شرکت هوشمندسازان نگار پرداز ایلیا با مدیر عاملی مهدی مهری و ایده محوری طراحی نرم افزار افزایش‌دهنده کیفیت تصاویر مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری به جمع شرکتهای دانش بنیان دفتر ریاست جمهوری پیوست.

گفتنی است این شرکت پیشتر موفق به دریافت ی آر ال ۹ الماسی از وزارت علوم شده بود هم چنین در سال ۹۷ در جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش استان خراسان رضوی به عنوان شرکت برتر در گروه واحدهای فناور معرفی شد.
شرکت هوشمند سازان نگار پرداز ایلیا با نام تجاری نهان نما در سال ۱۳۹۷ تأسیس شده و جزء اولین شرکت‌های کشور می‌باشد که در زمینه¬ی پردازش تصویر و رفع تاری و تشخیص پلاک فعالیت می‌نماید. این مجموعه موفق به ثبت اولین و تنها نرم‌افزار رفع تاری در ایران با گواهی ثبت نرم‌افزار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دارای تأییدیه فنی نرم‌افزار از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌باشد و دارای مجوز دانش‌بنیانی برای ارائه این خدمت می‌باشد.
برای مشاهده سایر پروژه ها و خدمات این مجموعه میتوانید به سایت نهان نما مراجعه فرمایید.
www.nahannama.ir

اطلاعات تماس