مدیریت و مشاوره کسب و کار بهار

وبسایت: https://baharcity.com

ایمیل شرکت: info@baharcity.com

معرفی و موضوع فعالیت:

شرکت مدیریت و مشاوره کسب و کار بهار متشکل از تیمی توانمند، پرانگیزه و پویا با برخورداری از مشاوران علمی، حرفه ای و با تجربه، از لحظه شکل گیری ایده اولیه تا راه اندازی ک سب و کار در کنار استارت آپ ها خواهد بود. این شرکت در راستای رسالت خود مبنی بر گسترش اقتصاد دانش بنیان، خدمات گسترده ای در حوزه ی تجاری سازی از جمله:

۱ )خدمات ارزیابی شامل: تدوین مدل کسب و کار(BM)، نگارش طرح کسب و کار(BP)، انجام مطالعات امکان سنجی(FS)،ارائه به سرمایه گذار(Pitch Deck)

۲)امور حقوقی، حسابداری و مالیاتی: تدوین قراردادها، ثبت شرکت، ثبت برند و اختراع، بررسی مالی مدل های کسب و کار، طراحی سیستم های مالی و حسابداری، مشاوره مالیاتی کسب و کارها

۳ )شتابدهی و توسعه گری فضای نوآوری: اشاعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه ها، شبکه سازی با محوریت تیم سازی، آموزش، مشاوره و مربیگری، توسعه گری فضای نوآوری، تامین فضا و خدمات فضای کار اشتراکی

۴ )فناوری و تو سعه بازار: طراحی پلتفرمهای کاربردی، دیجیتال مارکتینگ، مدیریت بازاریابی و فروش، تبلیغات و برندینگ، تحقیقات بازار

۵ )امور مالی و سرمایه گذاری: سرمایه گذاری خطرپذیر، ارائه تسهیالت مالی، خدمات جذب سرمایه، تامین مالی جمعی(CF)

به استارت آپها، صاحبان مشاغل، کسب و کارهای کوچک و بزرگ و صنایع مختلف ارائه میدهد.

شما می توانید برای دریافت مشاوره از پشتیبانی واتساپ این گروه استفاده کنید.

گالری تصاویر

قبل