نشست مشترک فناوارن مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، معین های اقتصادی سبزوار و مسئولان شهرستان و دانشگاه حکیم سبزواری

معاون فرماندار با بیان ایجاد معین های اقتصادی در سبزوار با هدف رسیدگی به مشکلات اولویت های پژوهشی سبزوار تشکیل شده اند. ۵ معین تشکیل شده ۱٫ معین ناحیه خوشاب ۲٫ معین ناحیه روداب ۳٫ معین ناحیه جوین و جغتای ۴٫ مهین بانک صنعت و معدن ۵٫ معین شرکت کابل خودرو و شرکت سیمان

معین های حاضر ضمن معرفی خود به شرح وظایف و اقداماتی که تا کنون انجام داده اند پرداختند و با بیان اینکه بودجه خوبی دارند حمایت های خوبی هم از افرادی که به آنها مراجعه کرده اند داشته اند .این معین ها می توانند فناورانی که با  ایده قابل انجام به آنها مراجعه می کنند را نیز حمایت کنند.

فرماندار شهرستان با بیان اقدامات فرمانداری شهرستان در زمینه های مختلف حمایت از فناوران قوانین این حمایت ها را تشریح کردند و موافت نمودند جهت تسریع امور اداری فناوران جلساتی در فرمانداری برایشان در نظر گرفته شود  و بنا به درخواست فناوران با اهدای یک زمین هزار متری در منطقه شهرکهای صنعتی به فناوران مرکز رشد جهت حمایت در زمینه معافیت های مالیاتی و اخذ پروانه های بهره برداری موافقت نمودند.

در پایان کلیه مسئولین و میهمانان برنامه ضمن آشنایی با فناوران مرکز رشد و ایده محوری آنها از محصولات و دفاتر کاری فناوران بازدید نمودند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5