همایش نوورودان دانشکده علوم پایه در رشته شیمی (محض وکاربردی) با حضور مدیر محترم گروه شیمی، آقای دکتر چهکندی و جمعی از اساتید گرامی گروه شیمی و آقای مهندس کریمی، کارشناس محترم دفتر کارآفرینی و نوآوری دانشگاه، به همت انجمن شیمی دانشجویی در تاریخ ۸/۱۸ در مرکز کارآفرینی برگزار شد. در این جلسه، اساتید محترم ضمن خوشامدگویی به دانشجویان نوورود، به معرفی رشته شیمی و گرایش های محض وکاربردی آن پرداختند. همین طور مدیر محترم گروه شیمی، آقای دکتر چهکندی، ضمن معرفی گروه شیمی دانشگاه‌ حکیم سبزواری و اعضا هیئت علمی گروه شیمی، به اهمیت رشته شیمی و کارایی آن و توسعه و پیشبرد کشور در عرصه صنعت، محیط زیست، و کشاورزی و…. پرداخت. همین طور، ایشان و سرکار خانم مهندس بنی هاشمی، کارشناس محترم آزمایشگاه های گروه شیمی، برخی نکات آموزشی مهم را به دانشجویان جدیدالورود خاطر نشان کردند. در پایان، آقای مهندس کریمی به اهمیت کارآفرینی و نقش رشته شیمی در کار آفرینی و نوآوری پرداخت.