دانشگاه حکیم سبزواری در راستای اجرای آیین نامه شماره ۶۷۲۷۲ /۲۱ مورخ ۱۳۹۳/۰۴/۱۸ و الحاقیه شماره ۲۳۷۲۰۰/۲۱ مورخ ۱۳۹۳/۱۲/۱۶ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مبنی بر ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر اقدام به پذیرش دانشجوی مقطع دکتری (در رشته های اعلام شده) بدون شرکت در آزمون ، برای نیم سال اول سال تحصیلی۹۶-۹۵ نموده است.
دانشکده الهیات نیز دردرشته زبان وادبیات عرب دردوگرایش زبان وادبیات عرب و مطالعات ترجمه عربی(ویژه دانشجویان ارشدمترجمی عربی) پذیرش خواهدداشت.
ضمنا آیین نامه جذب استعداددرخشان(ارشد /دکتری)درصفحه دانشکده الهیات /بخش  آیین نامه ها  در دسترس است.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده فراخوان هم اکنون می توانید بر روی  اینجا  کلیک کنید.