احتراما ضمن تبریک عید سعید فطر و تبریک به قبول­ شدگان مشروط در مرحله نهایی آزمون دکتری سال تحصیلی 1395 دانشگاه حکیم سبزواری، موارد زیر به اطلاع پذیرفته شدگان محترم می­رسد:

• کلیه پذیرفته­ شدگان محترم باید فرم اخذ تعهد سازمان سنجش آموزش کشور (کلیک کنید) را تکمیل و در بازه زمانی 02/05/1395 تا 11/05/1395 به صورت حضوری به دانشگاه حکیم سبزواری (ساختمان معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی, خانم سیما حسین زاده) تحویل دهند.

.
تبصره : داوطلبانی که به هر دلیل امکان ارائه حضوری تعهد نامه را ندارند می توانند با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی نسبت به ثبت گواهی امضاء فرم تعهد نامه اقدام نموده و فرم تکمیل شده را از طریق ایمیل به آدرس s.hosseinzadeh@hsu.ac.ir ارسال نمایند, همچنین اصل فرم تعهد را از  طریق پست پیشتار به آدرس خراسان رضوی, سبزوار, توحید شهر, دانشگاه حکیم سبزواری, ساختمان معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، خانم سیما حسین زاده، صندوق پستی 397، کد پستی 9617976487  ارسال نمایید. علاوه بر دریافت تعهد نامه از طریق ایمیل، اصل فرم حتما بایستی در بازه زمانی 02/05/ 95 تا 11/05/1395 تحویل دانشگاه شود، بدیهی است تعهدنامه­هایی که خارج از بازه زمانی مذکور دریافت شوند از درجه اعتبار ساقط خواهد بود.
در مورد فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی، رشته فارغ التحصیلی داوطلب در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد باید دارای مجوز از دفتر گسترش وزارت علوم باشد.

• کارمندان رسمی، پیمانی و قراردادی دستگاه­های دولتی ملزم به ارائه  موافقت­نامه دستگاه  مربوطه  جهت ادامه تحصیل می­باشند.
  • پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری در دانشگاه حکیم سبزواری به صورت تمام وقت می باشد

دانشکده الهیات و معارف اسلامی   پرستو قیاسوند زبان و ادبیات عرب روزانه
فاطمه خرمیان زبان و ادبیات عرب روزانه