گردهمایی فارغ‌التحصیلان فلسفه و حکمت اسلامی به همت انجمن علمی فلسفه در روز سه‌شنبه ۱۸/ ۲/ ۹۷ ساعت ۱۱:۳۰ برگزار گردید. در این گردهمایی ابتدا نشستی دوستانه میان فارغ‌التحصیلان و استادان گروه فلسفه و حکمت اسلامی برگزار گردید. در این نشست که با هدف ارتباط فارغ‌التحصیلان فلسفه با یکدیگر و نیز با استادان گروه و دانشکده برگزار گردید به بررسی وضعیت کنونی آنها پرداخته شد و فارغ‌التحصیلان به بیان دیدگاه‌های خود پرداخته و در ضمن به بیان خاطراتی از دوران خوش دانشجویی خود در دانشگاه حکیم سبزواری پرداختند. این نشست با پخش کلیپی از عکس‌های زمان دانشجویی و نیز فارغ‌التحصیلی ایشان به نشستی پرخاطره تبدیل گشت. در این نشست استادان گروه نیز به بیان مطالب پرداختند. دکتر سید محمد کاظم علوی، رئیس دانشکده الهیات و عضو هیات علمی گروه فلسفه ضمن تشکر از استادان و فارغ‌التحصیلان جهت حضور در این گردهمایی، اعلام نمود که این گردهمایی‌ها ادامه خواهد داشت و با توجه به اطلاع‌رسانی بیشتر بعد از این گردهمایی، دومین گردهمایی نیز برگزار خواهد شد. نکته جالب این نشست گرفتن عکس‌های مختلف از جمله عکس‌های دسته‌جمعی بود که می‌تواند خاطرات و یادهای این جمع را فزونی خواهد بخشید.
در پایان این نشست از دبیران سابق انجمن‌ علمی فلسفه و نیز دبیر کنونی و اعضای انجمن علمی فلسفه تقدیر شد و به شرکت کنندگان تندیس گردهمایی اهدا شد. این نشست با برنامه سبزوارگردی در بعد از ظهر ادامه یافت و فارغ‌التحصیلان با این برنامه از مکان‌های مختلف شهر سبزوار از جمله آرامگاه حکیم سبزواری، موزه مردم‌شناسی، آرامگاه بقراط، خانه‌های سنتی سبزوار بازدید کردند. این برنامه با همکاری دانشکده الهیات، نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری، معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی برگزار گردید.