مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از اعلام اعتبار تخصیص یافته به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی به عنوان یارانه برای استفاده از خدمات مراکز عضو این شبکه در فصل بهار خبر داد.

وی گفت: بر اساس مصوبات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، اعتبار ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مبلغ 40 میلیون ریال با 50 درصد تخفیف استفاده از خدمات آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است.

اسدی فرد با تاکید بر این‌که متقاضیان استفاده از اعتبارات فصلی، لازم است برای دریافت اعتبار خود، عضو باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی باشند، ادامه داد: تمامی گروه‌های مخاطب استفاده از اعتبارات و تسهیلات متنوع شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، باید از طریق مراجعه به سایت باشگاه مشتریان شبکه به نشانی my.labsnet.ir نسبت به ثبت مشخصات و تکمیل مراحل عضویت اقدام کرده و از 26 فروردین ماه جاری، ساعت 9 صبح نسبت به بارگذاری مدارک لازم اقدام نمایند.