اولين اردوي راهيان پيشرفت دانشگاه به منظور بازديد از فعاليت هاي معدني و صنعتي مس و صنايع فولاد استان كرمان با هدف آشنايي اساتيد با پيشرفتهاي حوزه هاي مربوطه و ايجاد زمينه هاي پژوهشي و مطالعاتي با این صنایع به همت مديريت ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه آغاز شد.

در روز اول اين اردو بازديد از مجتمع بزرگ مس سرچشمه در شهرستان رفسنجان و نشست ارتباطى با مديران اين حوزه معدني و صنعتي انجام گرفت.در بخش اول اين بازديد،معادن رو باز مس و روند استخراج و نيز بازديد از واحد سنگ شكن ثانويه،پرعياركني،ذوب ،پالايشگاه و روند توليد كاتد،مفتول و اسلب با توضيحات كارشناسان مربوطه مورد بازديد قرار گرفت .در ادامه نشستي تخصصي با مهندس فاضلي معاونت بهره بردارى مجتمع عظيم مس سرچشمه و مديران بخشهاي مختلف برگزار گرديد در ابتدا مهندس فاضلي با توضيح اهميت و جايگاه مجتمع مس سرچشمه ان را نشان پيشرفت صنايع معدني كشور دانست و اعلام كرد اين مجتمع در سال گذشته ٢٢٦هزار تن استخراج داشته كه ٥٤ هزار تن سولفور مس از ان به دست امده است.وى در ادامه به ضرورت ارتباط نزديك اين صنايع با اهميت با دانشگاه ها اشاره و امادگي بخشهاي مختلف از جمله بخش تحقيق و توسعه اين مجتمع را براى همكاريهاي مختلف با دانشگاه اعلام نمود.

سپس مديريت ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ضمن سپاس از ايجاد امكان زمينه هاي اين بازديد توسط مديران مجتمع و نيز تشكر ويژه از همكار هيات علمي دانشگاه جناب دكتر شاهرخ ابادي براى كمك به انجام اين بازديدها به زمينه هاي عقد قراردادهاي مطالعاتي دانشگاه با صنايع اشاره و اعلام نمود يكي از اهداف دانشگاه ارتباط با مگا پروژه هاي ملي در حوزه صنعت و معدن و كمك به عارضه يابي و حل كاربردي مسائل انها مي باشد در ادامه اعضاء هيات علمي حاضر در جلسه ضمن معرفي حوزه كاري و توانمنديهاي خود نقطه نظرات تخصصي خود را اعلام و سپس نقطه نظرات كارشناسي مديران مجتمع را استماع نمودند در پايان با اهداء تنديس دانشگاه به مجتمع مس سرچشمه از همراهي اين مجتمع معدني و صنعتي با دانشگاه تقدير به عمل امد. لازم به ذكر است كه اين اردو با بازديد از مجتمع مس ميدوك در شهر بابك ،فولاد سيرجان و دانشگاه شهيد باهنر كرمان ادامه خواهد داشت.