دومین دوره از مسابقات رباتیک دانشگاه حکیم در روز ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار شد .
چهار دوره این مسابقات در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر به صورت درون دانشکده ای و در سطح دانشجویان رشته مهندسی برق در سنوات گذشته برگزار شده بود .

سال گذشته بعد از دوسال دوری از فضای واقعی دانشگاه (به دلیل شیوع بیماری کرونا)، اولین دوره مسابقات رباتیک کشوری در دانشگاه حکیم به صورت رسمی کلید خورد و مسابقات با استقبال خوب دانشجویان در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار شد .

امسال نیز دومین دوره این مسابقه در سطح کشور فراخوان زده شد که با استقبال دانشگاههای سطح استان مواجه شدیم .
دومین دوره مسابقات رباتیک حکیم سبزواری در سه سطح و بدون محدودیت رشته تحصیلی با شرکت دانشجویان رشته های مهندسی برق ، کامپیوتر و مکانیک برگزار شد:
سطح مقدماتی با حضور ۱۵ تیم دانشجویی
سطح پیشرفته با حضور ۱۵ تیم دانشجویی و آزاد
(یک تیم از دانشگاه پیام نور و دو تیم از شهرستان گرگان )
و سطح دانش آموزی ۶ تیم

مسابقه رباتیک از جمله مسابقات مهارت محور به شمار می آید که به همت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه حکیم ‌ و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر به مرحله اجرا درآمد .