قابل توجه همکاران محترم:

پیرو تقاضای جامعه فرهیخته دانشگاه حکیم سبزواری مبنی بر معرفی یک نفر پزشک خانم به عنوان پزشک معتمد دانشگاه به استحضار می رساند این مدیریت جهت رفاه حال همکاران و دانشجویان گرامی نسبت به عقد تفاهم نامه شش ماهه با سرکار خانم دکتر مینا دلقندی پزشک متخصص بیماری های داخلی به شماره نظام پزشکی ۱۴۰۰۷۰ اقدام نموده است که این مدت پس از ارزیابی عملکرد،‌ قابل تمدید خواهد بود.

همچنین براساس تفاهم نامه یاد شده، همکاران و دانشجویان محترم می توانند با ارائه کارت پرسنلی و دانشجویی از ۳۰ درصد تخفیف در پرداخت ویزیت برخوردار گردند.

آدرس مطب: خیابان کاشفی شمالی،‌ نبش کاشفی ۹،‌ طبقه فوقانی داروخانه دکتر نمدچیان – شماره تلفن:۴۴۲۳۰۰۴۱

« تاریخ اعتبار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۴ »

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمایید .

«  مدیریت امور اداری و پشتیبانی »