فروشگاه لوازم یدکی حاج محمد دلبری

فروشگاه لوازم یدکی حاج محمد دلبری اقدام به ارائه تخفیف خرید به شرح زیر به کارکنان ، دانشجویان و بازنشستگان محترم دانشگاه حکیم سبزواری نموده است. متقاضیان می توانند با در دست داشتن کارت پرسنلی و دانشجویی با مراجعه به فروشگاه از این تخفیفات بهره مند گردند.

• ارائه لوازم یدکی کلیه اتومبیل های سواری با ۷ درصد تخفیف ( پژو، سمند، پارس، پراید، تیبا، پیکان، سایپا، L90 و …)

آدرس : خیابان سی هزار متری ، اول خیابان ناوی  تلفن : ۴۴۴۴۳۳۷۴-۰۹۱۲۰۱۹۱۷۶۸

فروشگاه لوازم یدکی خرسند

فروشگاه لوازم یدکی خرسند اقدام به ارائه تخفیف خرید به شرح زیر به کارکنان ، دانشجویان و بازنشستگان محترم دانشگاه حکیم سبزواری نموده است. متقاضیان می توانند با در دست داشتن کارت پرسنلی و دانشجویی با مراجعه به فروشگاه از این تخفیفات بهره مند گردند.

•  کلیه لوازم یدکی موتوری و جلوبندی اتومبیل های ایران خودرو، سایپا و گروه بهمن با ۱۰ درصد تخفیف
  • « تاریخ اعتبار تخفیف :۱۴۰۲/۰۸/۱۶-۱۴۰۱/۰۸/۱۶»

آدرس : خیابان ناوی ، روبروی امام خمینی ۳  تلفن : ۴۴۲۶۱۳۵۲ – ۰۹۱۵۶۴۵۶۱۴۷

نمایندگی فروش محصولات ایساکو

نمایندگی فروش محصولات ایساکو اقدام به ارائه تخفیف خرید به شرح زیر به کارکنان و بازنشستگان محترم دانشگاه حکیم سبزواری نموده است. همکاران محترم می توانند با در دست داشتن کارت پرسنلی و مراجعه به فروشگاه از این تخفیفات بهره مند گردند.

• تمام محصولات ایران خودرو ( تخفیف ۶ درصد )

آدرس : خیابان ناوی ، روبروی ۱۲ متری سربداران  تلفن : ۴۴۲۶۵۱۲۵ – ۰۹۱۵۳۷۱۰۱۶۴

« مدیریت امور اداری و پشتیبانی »