« پایان اعتبار »

قابل توجه همکاران، دانشجویان و بازنشستگان محترم

کارواش مطهری اقدام به ارائه تخفیف به کارکنان، دانشجویان و بازنشستگان محترم دانشگاه حکیم سبزواری نموده است. متقاضیان می توانند با همراه داشتن کارت پرسنلی و یا دانشجویی از این تخفیفات بهره مند گردند.

• روشویی و نظافت داخل به همراه واکس رودری، داشبورد و لاستیک به مبلغ ۴۵۰/۰۰۰ ریال ( با احتساب %۱۰ تخفیف)
  • موتورشویی با دستگاه بخار ( بدون آب ) به مبلغ ۸۰۰/۰۰۰ ریال ( با احتساب %۲۰ تخفیف )
  • هزینه صفر شویی با بخار به مبلغ ۵/۶۰۰/۰۰۰ ریال ( با احتساب %۲۰ تخفیف ) : شامل شستشوی با بخار بدنه، داخل، صندلی ها، ستون، سقف موتور و صندوق عقب و واکس موارد مذکور
  • مواد شوینده نانو و بدون خش می باشد .

«تاریخ اعتبار تخفیف : ۱۴۰۲/۰۴/۲۸ – ۱۴۰۱/۰۹/۲۸»

آدرس :  خیابان رازی، نرسیده به فست فود کاکتوس، روبروی موبایل نصرآبادی ( مطهری) – ۰۹۱۵۰۶۷۴۸۱۹

« مدیریت امور اداری و پشتیبانی »