بنام خدا

به استحضار همکاران ارجمند می رساند در راستای توسعه خدمات رفاهی و به منظور تسهیل سفر همکاران به مشهد مقدس و بهره مندی از توفیقات زیارت امام رئوف علی بن موسی الرضا (ع) ، در خصوص انعقاد قرارداد یکساله ۲ واحد از مجتمع رفاهی دانشکده فنی شهید منتظری مشهد اقدام گردیده است، از این رو همکاران گرامی می توانند از تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ با شرایط و تسهیلات ذیل از این واحدهای اقامتی، استفاده نمایند.

امکانات واحد های اقامتی :

۳ تخت یک نفره + یک کاناپه تختخواب شو ، وسایل خواب، یخچال، تلویزیون،آسانسور، پکیج، کولر گازی، حمام و سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی، سرویس میوه خوری+ قوری و فنجان، فلاسک

نمازخانه،پارکینگ، امکان سفارش غذا از کترینگ طرف قرارداد دانشکده ، آب جوش

از بارزترین امتیازات این مرکز، دسترسی به مترو، ایستگاه اتوبوس و ناوگان شهری، نزدیک بودن به مراکز خرید و نبودن در محدوده طرح ترافیک می باشد. لازم بذکر است که این مرکز رفاهی با حرم امام رضا(ع) حدود ۲۰ دقیقه فاصله دارد.

هزینه اقامت :

بر اساس مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه، هزینه یک شب اسکان محاسبه و دریافت می گردد.

هزینه اقامت در ایام پرتقاضا : ۱/۸۰۰/۰۰۰ ریال

هزینه اقامت در ایام کم تقاضا : ۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال

هزینه اسکان آزاد : ۳/۵۰۰/۰۰۰ ریال

ایام پرتقاضا : چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه – ایام نوروز (۲۵ اسفند لغایت ۱۳ فروردین ) – ایام تعطیلات تابستانی دانشگاه و تعطیلات رسمی (ایام پرتقاضا بصورت ماهانه در سامانه تعریف می شود)

نحوه رزرو :

جهت رزرو اینترنتی، به لینک سامانه اماکن رفاهی در پایین همین صفحه مراجعه فرمایید .

زمانبندی رزرو در سامانه اینترنتی (برای ماه بعد) :

از ۱۵ هرماه : اعضای هیأت علمی و کارمندان

از ۲۸ هرماه : پرسنل شرکتی

از ۲۹ هر ماه : بازنشستگان، پرسنل حجمی، طرح سربازی و نهاد رهبری

توضیحات :

1. در ایام پرتقاضا حداکثر زمان رزرو ۳ شب می باشد .
  2. با توجه به امکانات سوئیت ها، ظرفیت استاندارد هر اتاق ۳ نفر تعریف شده است که یک کاناپه تخت خوابشو وجود داشته و حداکثر یک نفر نیز بعنوان مازاد قابل پذیرش میباشد.
  3. بدیهی است با توجه به میزان استقبال همکاران، امکان ایجاد تغییر مصوبه در طول مدت قرارداد وجود دارد.

شرایط اسکان:

1. ارائه معرفی نامه، شناسنامه و کارت ملی در هنگام ورود الزامی می باشد.
  2. اولویت استفاده از مجتمع رفاهی همواره با کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه است. استفاده میهمان در صورت وجود واحد خالی با پرداخت هزینه به صورت آزاد میسر می باشد.
  3. درخواست کننده و یا همسر ایشان بایستی همراه تیم اقامت کننده در مجتمع حضور داشته باشد.
  4. پذیرش و رعایت کلیه ضوابط و مقرارات مهمانسرا برای افراد الزامی است.
  5. کودکان کمتر از ۳ سال بصورت رایگان پذیرش می گردند
  6. پرداخت هزینه های ناشی از خسارات وارده بر عهده همکاران استفاده کننده از واحدهای اقامتی می باشد. اکانت افرادی که واحد را کثیف تحویل دهند و خسارت وارد می کنند و تاخیر هنگام خروج دارند، تا زمان رفع مشکل مسدود می گردد.
  7. هزینه دوره زمانی به طور کامل دریافت می گردد حتی در صورت استفاده یک روزه از کل دوره.
  8. با توجه به محدودیت رزرو، پس از تایید نهایی امکان عودت وجه وجود ندارد و در صورت انصراف و وجود متقاضی جایگزین، تنها ۵۰ درصد هزینه اسکان عودت خواهد شد.

آدرس : مشهد، بلوار شهید فکوری – نرسیده به میدان شهید جوان روبروی فکوری ۸۳

شماره پاسخگویی آنلاین مسئول مهمانسرا در پیام رسان ایتا : refahitvu@

شماره تماس پذیرش : ۳۸۷۶۸۴۰۱

لینک ثبت نام اینترنتی:

لینک موقعیت مکانی مجتمع رفاهی:

«مدیریت امور اداری و پشتیبانی»