index
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری برای اولین بار جهت قدرداني از تيم اجرايي جشنواره ادبيات،با حضور خود به حوزه فرهنگي از چگونگی و روند برگزاری برنامه حوزه فرهنگی تقدیر به عمل آورد.
دكترحدادنیا به منظور قدردانی از تیم اجرایی دومین جشنواره ادبیات داستانی رضوی، که باحضور معاونت و مدیرفرهنگی برگزارشد،در جمع کادرفرهنگی حاضر شد و بیان داشت:تمام دغدغه بنده در جشنواره ادبیات با توجه به مقارن شدن این برنامه با شب شهادت خانم حضرت رقیه(س)، با اجرای قابل تحسین تیم دانشجویی که توانسته بودند با رویکردی متفاوت، فضای سالن را به سمت حال وهوایی ادبیاتی توام با معنویت سوق دهند برطرف شد.
وي در ادامه افزود: این جای بسی خرسندی است که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص ، اسلامی برگزارکردن فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها؛ حوزه فرهنگي توانست ،این مهم را مورد توجه قرار دهد.
این استاد دانشگاه ضمن اشاره به تنوع دیگر برنامه های دانشجویی در محيط دانشگاه، این برنامه را جزء معدود برنامه هایی معرفی کرد که توانسته بود در طول12سال گذشته،اعتماد ما را جلب نماید و نمره عالی را به خود اختصاص دهد.
وی در پایان از زحمات تیم اجرایی و دانشجویی جشنواره ادبیات، خواستار ادامه اینگونه فعالیت ها در سال های آتی شد.